Anjelik Erikli Yoğurtlu Kuplar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Anjelik Erikli Yoğurtlu Kuplar Tarifi İçin

Malzemeler

Meyve sosu için

Üzeri için

Anjelik Erikli Yoğurtlu Kuplar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğuk krema ile yoğurdu bir kaseye alın. Şeker ekleyip iyice karıştırın. Karışımı buzdolabına alın.
  2. Meyve sosu için anjelik eriklerin çekirdeklerini çıkartın. İrice doğrayıp şeker ve tarçınla birlikte küçük bir tencereye aktarın. Orta ateşte, reçel kıvamına gelene kadar pişirin.
  3. Servis bardaklarının dibine toz haline getirdiğiniz kakaolu bisküviyi, üzerine kremalı yoğurdu ve en son erikli sosu koyun. File Antep fıstığı ile süsleyip soğuk olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Diyet Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

İncirli crumble
Yaban mersinli chia puding
Yaban mersinli cheesecake
Air Fryer'da şeftali tatlısı
Kestane Reçeli
Cennet Hurması Reçeli