Ananaslı Soğuk Tatlı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ananaslı Soğuk Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Tabanı ve üzeri için

Dolgusu için

Ananaslı Soğuk Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tabanı için rondodan geçirilmiş yulaflı bisküviyi geniş bir karıştırma kabına alın. Eritilmiş tereyağını ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşip toparlanıncaya kadar karıştırın. Karışımın yarısını kare bir fırın kabının tabanına yayın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 8-10 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
  2. Dolgusu için pudra şekeri ve tereyağını geniş bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Krem peyniri ve küp doğranmış ananası ilave edin. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir spatula yardımıyla karıştırın. Harcı, soğuyan bisküvili tabanın üzerine yayın. Üzerini bir spatula yardımıyla düzeltin.
  3. Kalan bisküvili karışımı ananaslı harcın üzerine yayın. 4 saat buzdolabında dinlendirin. Dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta