Kestaneli Ve Çikolatalı Mus
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kestaneli Ve Çikolatalı Mus Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kestaneli Ve Çikolatalı Mus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Çikolatayı benmari usulü eritin ve ılınmaya bırakın. Krema, labne peyniri, vanilya ve şekeri geniş bir kapta mikserle kıvamı koyulaşıncaya kadar çırpın. Kestane şekerini mutfak robotunda püre haline getirin. Gerekirse süt ekleyin. Kestane püresini ve çikolatayı kremaya ekleyip karıştırın. Karışımı kaselere paylaştırın ve buzdolabında 2 saat bekletin. Bu arada milföy hamurundan kurabiye kalıbı ile şekiller kesin ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerine çatalla delikler yapıp 190 derece fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine pudra şeker serpiştirip süsleyin. Servis yapın.

Hafifliği ile çok sevilen çikolatalı mus tarifine göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Çikolatalı Tatlı Tarifleri Pratik Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Tenerina
Niğde çikolatası
Trabzon çikolatası
Vegan çikolatalı kek
Çilekli çikolatalı bar
Dubai çikolatası