Beyaz Çikolatalı Ve Mangolu Crumble
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beyaz Çikolatalı Ve Mangolu Crumble Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

Harcı için

Üzeri için

Servis için

Beyaz Çikolatalı Ve Mangolu Crumble

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, küp doğradığınız soğuk tereyağı ve pudra şekerini geniş bir karıştırma kabına alın. Parmak uçlarınızla ovalayarak kum gibi oluncaya kadar karıştırın.
  2. İç harcı için kabuklarını soyup küp doğradığınız mangoları geniş bir kaseye alın. Damla beyaz çikolata ve esmer toz şekeri ilave edip harmanlayın. Mangolu karışımı ısıya dayanıklı servis kaplarına paylaştırın.
  3. Üzerlerine unlu karışımdan ilave edin. Kalıplara birer tatlı kaşığı kadar daha tereyağı ekleyin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Üzerini dondurma ve file Antep fıstığı ile süsleyerek ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Lamington
Mozartkugeln
Torta Tenerina
Niğde çikolatası
Trabzon çikolatası
Vegan çikolatalı kek