Beyaz Çikolatalı Turta
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beyaz Çikolatalı Turta Tarifi İçin

Malzemeler

Tabanı için:

Mus için:

Üzeri için:

Beyaz Çikolatalı Turta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tabanı için bisküvileri rondodan geçirin, küçük bir kaba alıp üzerine eritilmiş tereyağını ekleyin ve karıştırın. Küçük yuvarlak turta kalıplarının tabanlarına paylaştırıp bastırarak yayın ve kenara alın.
  2. Mus için beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Jelatin yapraklarını ısıya dayanıklı bir kaba alıp, üzerine soğuk su ekleyin. Kabı kaynar su dolu tencerenin üzerine koyup jelatin çözülene kadar bekletin. Ocaktan alın.
  3. Erittiğiniz beyaz çikolata ve yoğurdu bir kapta karıştırın. Jelatin ve kremayı ekleyip karıştırmaya devam edin. Karışımı, tabanına bisküvi yaydığınız kalıplara eşit miktarda paylaştırın. Üzerini bir spatula yardımıyla düzeltin. Buzdolabına alıp 4 saat kadar bekletin. Kalıplarından çıkarın. Frenk üzümü ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Atıştırmalık Tarifler Çay Saati Tarifleri Tart Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Lamington
Mozartkugeln
Torta Tenerina
Niğde çikolatası
Trabzon çikolatası
Vegan çikolatalı kek