İlk olarak soğanları doğrayıp sıvıyağ da kavuruyoruz. Daha sonra küp küp doğradığımız tavuk göğsünü, patatesleri, havucu, bezelyeleri koyup karıştırıyoruz.
Ardından domatesleri kesip ilave ediyoruz. Salça, tuz ve karabiberi koyup çok az su ilave edip 15 dk pişiriyoruz. Ocaktan alıp ılınmasını bekliyoruz.
1 yufkayı 4 eşit parçaya bölüp derin bir kaseye hamurun bir parçasını yerleştirip içine harcımızı koyuyoruz. Güzelce kapatıp ters çevirip yağladığımız borcama koyuyoruz.
Ardından beşamel sosu hazırlıyoruz margarin sıvıyağı bir tavaya koyup unu ilave ediyoruz.
Güzelce kokusu çıkınca sütü ilave edip karıştırıp tuzunu da koyuyoruz.
Daha sonra borcamdaki hamurların üzerine güzelce yayıyoruz. Ve 180 derecede Beşamel sosu kızarana kadar pişiriyoruz.
Daha sonra üzerine kaşar peyniri koyup tekrar kızartıyoruz ve kebabımız hazırdır. <3