Dana incik parçalarını una bulayın. Yağladığınız ve una buladığınız incik dilimlerini koyu renk alana kadar kızartın, işlemi tamamlanmış etleri dinlendirin.
Aynı tavada önce soğanları çevirin. Sarımsakların 5-6 tanesini soğanlara ekleyip kokusunu duyana kadar pişirin.
Havuçları ve kerevizleri ekleyip kapağını kapatarak 5-6 dakika daha pişirin.
Kereviz yapraklarını, defneyi ve tane karabiberleri ekleyin. Etlerin üzerine soğan karışımınızı döşeyin.
Domatesleri dökün, et suyunu ekleyin, arzunuza göre tuz ilave edin.
Tencerenin ağzını kapatın ve 2,5-3 saat kısık ateşte pişirin tenceredeki sebzeleri blender yapın üzerine sos olarak kullanabilirsiniz portakal kabuklarını, maydanozu ve kalan sarımsağı ince kıyın servis ederken ilave edin.