Malatya Kebap
Berktaş
1 Tarif       0 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Malatya Kebap Tarifi İçin

Malzemeler

Malatya Kebap

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk kıyma, dana kıyma ve kuyruk yağı, yoğrularak  karıştırılır.
  2. Daha sonra  harcına  2 yumurta, 4 diş sarımsak, 1 tane kuru soğan  rendelenmiş 1 su bardağı  galeta unu, biraz  bayat ekmek içi, bir tatlı kaşık kimyon, 1 tatlı kaşığı  nane, 1 tatlı kaşığı kekik , 1 tatlı kaşığı  kırmızı pul biber, bir miktar tuz katılır.
  3. Bunların hepsi birlikte yoğrularak karıştırılır. Arzuya  göre  şişlere  dizilip mangal ateşinde pişirilir.
  4. Daha sonra isteğe göre Malatya turşusu, salata ve yandım çavuş ayranı ile servis edilir. 

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Sizden Et Yemekleri Sizden Lezzetler Kebap Tarifleri

Benzer Tarifler

Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik
Levrek Izgara