Haşlamayı yapacağımız tenceremize ilk etapta yağımızı, ince doğradığımız soğanlarımızı alarak sotelemeye başlarız.
Tezgahımıza un ilavesi yaparak kaburgalarımızı hafif bir şekilde unladıktan sonra tenceremize etlerimizi koyarak mühürlemeye başlarız.
Mühürlenmiş etlerimizin olduğu tenceremize su ilavesini yaparak orta ateşte bırakırız.
Pişmeye yakın bir şekilde ilk önce orta büyüklükte doğramış olduğumuz havuçlarımızı daha sonra üçe yada dörde bölmüş olduğumuz patateslerimizi ilave ettikten sonra tüm malzemelerin piştiğine emin olduktan sonra derin bir kasede terbiyesini hazırlarız.
Yumurtaların pişmemesi için terbiyemizi hafif ılık su ile ılıtarak hızlı bir şekilde alttan üste doğru karıştırarak ilave ederiz.
Arzunuza göre servis tabağınıza alırken üzerine ince kıyılmış maydanoz gezdirebilirsiniz.