Çıtır Parmak Tavuk
elif enul
6 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hem pratik, hem sağlıklı..

Okurlarımızdan gelen beşamel soslu tavuk ve tavuk ciğer pate tarifine de göz atın.

Çıtır Parmak Tavuk Tarifi İçin

Malzemeler

Çıtır Parmak Tavuk

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavukları şeritler halinde doğrayın.
  2. Paneleme aşamaları için 3 derin tabak çıkarın.
  3. Birine yumurta, tuz ve karabiber koyun ve çırpın. Birine un ve köriyi koyup karıştırın. Diğer derin kaba ise galeta ununu koyun.
  4. Şeritler halinde kestiğiniz tavukları önce un-köri karışımına, sonra yumurtalı tabağa son olarak da galeta ununa bulayıp derin yağda kızartın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Sizden Lezzetler Tavuk Yemekleri Sizden Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
Malatya kebap
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik