SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Sizden Et Yemekleri
Kokoşka
Kokoşka
Hatice Canayak
1
Tarif
1
Takipçi
Güncelleme tarihi:
10 Eylül 2024
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Arnavutların meşhur yemeği kokoşka tarifi..
Kokoşka Tarifi İçin
Malzemeler
5-6 tane sacda pişirilmiş yufka
50 gr tereyağı
6 adet tavuk but veya göğüs (hangisini tercih ederseniz)
Kıyılmış ceviz
Haşlanan tavuğun suyu
Kokoşka
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
İlk olarak tavuklar haşlanır.
Haşlanan tavuğun suyu bir kenara alınır.
Yufkalar tepsiye dizilir.
Tavuk suyuyla ıslatılır.
Ardından eritilmiş tereyağı atılır.
Tavuklar yerleştirilir.
Cevizler dökülür. Afiyet olsun :)
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Tavuk Yemekleri
Sizden Et Yemekleri
Sizden Lezzetler
Benzer Tarifler
Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
Malatya kebap
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik