Zeytinyağlı Mantar
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zeytinyağlı Mantar Tarifi İçin

Malzemeler

Zeytinyağlı Mantar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mantarların kabuklarını soyup dörde bölün. Zeytinyağını tavada ısıtın. Sarımsağı rendeleyip soteleyin. Mantarları ekleyip 2 dakika yüksek ateşte karıştırın.
  2. Kısık ateşe alarak suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp içine kıyılmış maydanoz karıştırın ve servis yapın.

Protein deposu olarak bilinen mantarla, başlangıç menüleri için kremalı mantar çorbası da hazırlayabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri Mantarlı Tarifler Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması