Nohutlu İmam Bayıldı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Patlıcan severler için Çiğdem Seferoğlu’dan mükemmel bir lezzette imam bayıldı tarifi.

Nohutlu İmam Bayıldı Tarifi İçin

Malzemeler

Nohutlu İmam Bayıldı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bostan patlıcanları ortadan ikiye bölerek yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın ve üzerinde tuz ile zeytinyağı gezdirerek fırınlayın.
  2. Ayrı bir tencerede soğanı kavurduktan sonra domatesi ekleyerek pişirin ve haşlanmış nohutu ekleyin.
  3. Patlıcanların ortasına nohutlu harçtan doldurun ve servis edin.

Tarif Kategorileri

Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Tencere Yemekleri Öğle Yemeği Sebze Tarifleri Bakliyat Tarifleri Diyet Yemekleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması