Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye Tarifi İçin

Malzemeler

Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye için:

Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye için, öncelikle fasulyelerin saplarını temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Bir tencerede su kaynatıp içine sirke ilave edin ve fasulyeleri bu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Tencereden çıkartıp soğuk su dolu bir kasenin içine aktarın.$0$0Soğanların kabuklarını soyup ince doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Fasulyeleri ekleyerek 3 dakika soteleyin. Limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın. 1 dakika daha pişirdikten sonra tabağa aktarın. 

Dilerseniz, hafif ve pratik zeytinyağlı taze fasulye tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sebze Tarifleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması