Etli Ve Barbunyalı Taze Fasulye
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Ve Barbunyalı Taze Fasulye Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Ve Barbunyalı Taze Fasulye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Barbunyaları küçük bir tencerede 10 dakika haşladıktan sonra süzün. Soğanı ince ince kıyın. Biberleri temizleyip yemeklik doğrayın.
  2. Kabuğunu soyduğunuz domatesleri küp küp doğrayın. Fasulyeleri ayıklayıp 4-5 cm uzunluğunda doğrayın.
  3. Eti tencereye alın, üzerine zeytinyağını ekleyin. Orta ateşte kaynamasını bekleyip kaynayınca ateşi kısın. Et kendi suyunu bırakıp çekene kadar pişirin.
  4. Soğanı ilave edin, 2-3 dakika kadar kavurun. Üzerine fasulyeleri ve barbunyaları ilave edip birkaç dakika daha kavurun.
  5. Domates salçasını ilave edip bir-iki kez çevirin. Tencereye önce biberleri alın, üzerine de domatesleri yayın.
  6. Tereyağını birkaç parçaya bölüp tuzla birlikte serpin. Tencerenin kapağını kapatın. Karıştırmadan kısık ateşte fasulyeler yumuşayana kadar pişirip servis yapın.
  7. Et kullanmak istemiyorsanız, zeytinyağlı taze fasulye tarifine göz atın.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Et Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması