Limonlu Ve Biberiyeli Patates
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limonlu Ve Biberiyeli Patates Tarifi İçin

Malzemeler

Limonlu Ve Biberiyeli Patates

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patateslerin kabuklarını soyup elma dilimi şeklinde doğrayın. Limon suyu, zeytinyağı, tuz, limon kabuğu, biberiye yaprakları ve susamı geniş bir kapta karıştırın.
  2. Patatesleri bu sosa ekleyip iyice harmanlayın ve sosuyla birlikte fırın kabına aktarın. Üzerini alüminyum folyo ile örterek 170 dereceye ayarlanmış fırında 25 dakika pişirin.
  3. Üzerindeki folyoyu alarak patatesler kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kıymalı rulo patlıcan
Fırında bonfile
Mısır güveç
Fırın Poşetinde Tavuk
Nohut Tava
Beşamel Soslu Patates