Pastırmaya Sarılı Brüksel Lahanaları
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pastırmaya Sarılı Brüksel Lahanaları Tarifi İçin

Malzemeler

Pastırmaya Sarılı Brüksel Lahanaları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Brüksel lahanalarını 1 tatlı kaşığı tuz ve sirke ilave edilmiş kaynar suda 10 dakika haşlayın. Daha sonra suyunu iyice süzün ve zeytinyağı ile karıştırın.
  2. Pastırma dilimlerini boyuna ikiye kesin. Her pastırma dilimine birer Brüksel lahanasını sarın ve kürdanla sabitleyin.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika kızartın ve fırından alıp hemen servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kremalı Brüksel Lahanası
Ispanak Oturtma
Haşlama brokoli
Karamelize Havuç
Fikriye yemeği
Sulu patates yemeği