Kazayağı Turşusu
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kazayağı Turşusu Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Kazayağı Turşusu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kazayağının sarı ve sert yapraklarından ayıklayıp bol suda yıkayın. İnce doğrayın.
  2. Sirke ve suyu bir tencereye alıp kaynatın. Yarım saat kadar kaynatıp pişirin.
  3. Sirkeli suyu süzüp kepçeyle servis tabağına alın. Üzerine ince dilimlenmiş sarımsak ve sızma zeytinyağı gezdirerek servis yapın.

Nefis patlıcan turşusu tarifini de deneyin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Konserve Tarifleri Turşu Tarifleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak
Patlıcan tava