Karalahana Kavurması
Karalahana kavurması
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karalahana Kavurması Tarifi İçin

Malzemeler

Karalahana Kavurması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Suyu geniş bir tencereye alın. İnce doğradığınız karalahanayı ilave edip 5 dakika kaynatın. Bulguru ilave edip kaynatmaya devam edin. Bulgurlar hafif şişmeye başlayınca ocaktan alın ve bir süzgeç yardımı ile süzün.
  2. Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında soteleyin. Salça ve bulgurlu karışımı ilave edip kavurmaya devam edin. Küp şeker, tuz ve kırmızı pul biberi ilave edip karıştırın. Ocaktan alıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Ispanak Oturtma
Haşlama brokoli
Karamelize Havuç
Fikriye yemeği
Sulu patates yemeği
Carciofi alla romana