SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Farklı Sebze Yemekleri
Kabak Çiçeği Kızartması
Kabak Çiçeği Kızartması
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
25 dakika
Pişirme Süresi :
35 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Kabak Çiçeği Kızartması Tarifi İçin
Malzemeler
8 adet kabak çiçeği
3 çorba kaşığı tuzlu lor peyniri
7-8 yaprak fesleğen
Maden suyu
Un
Kaya tuzu
Kabak Çiçeği Kızartması
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Lor peyniri ile fesleğeni karıştırın. Karabiber ekleyin. Kabak çiçeklerini bu karışımla doldurun. Maden suyu, un ve kaya tuzunu ekleyip karıştırın. Çiçekleri bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Kızartma Tarifleri
Sebze Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Benzer Tarifler
Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak