Rezene Ve Enginar Turşusu Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Rezene Ve Enginar Turşusu Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Rezene Ve Enginar Turşusu Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Rezeneyi ortadan ikiye bölün. Sert beyaz kök kısmını alıp incecik dilimleyin. Enginarları da zar şeklinde doğrayın. Limon suyu ile karıştırıp kararmasını önleyin.
  2. Sos tenceresinde hardal ve kişniş tohumlarını yağsız olarak 1-2 dakika kavurun. Elma sirkesini, tuzu ve şekeri ekleyip 1 dakika kaynatın.
  3. Sirke karışımını ocaktan alıp soğumaya bırakın. Rezenelerin ve enginarların üzerine sirkeli karışımın tamamını dökün.
  4. Üzerini streçleyip buzdolabına aktarın. 6-12 saat beklettikten sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Salata ve Meze Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri Salata Tarifleri Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası
Kabak carpaccio salata