Kinoalı Yaz Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kinoalı Yaz Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Kinoalı Yaz Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fasulyelerin uçlarını kesip 3-4 parça olacak şekilde doğrayın. Yumuşayıncaya kadar haşlayın. Börülceleri ve bezelyeleri ayrı tencerelerde yumuşayana kadar haşlayın. Sularını süzün. Kinoayı tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve 15 dakika haşlayın. Suyunu süzün. Taze fasulyeleri servis tabağına alın. Bezelye, börülce ve kinoayı ekleyin. Arnavut biberini küçük doğrayın ve sebzelere ilave edin. Limonun suyunu sıkın ve içerisine yarım çay bardağı zeytinyağını ekleyin. Ezilmiş sarımsakları da karışıma ekleyerek karıştırın. Limonlu zeytinyağı sosunu salataya ekleyip tüm malzemeyi karıştırın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Salata Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Kinoalı Tarifler Vegan Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

İspanyol salatası
Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası