Kinoalı Ve Tavuk Etli Salata
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kinoalı Ve Tavuk Etli Salata Tarifi İçin

Malzemeler

Kinoalı Ve Tavuk Etli Salata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kinoayı paketin üzerindeki tarife göre haşlayıp sudan geçirin ve iyice suyunu süzün. Kırmızıbiberi küçük küp şeklinde doğrayıp tereyağında hafif soteleyin. Sarımsağı rendeleyip kırmızıbibere ekleyin. Tavuk etlerini 2 parmak kalınlığında şeritler halinde doğrayın ve üzerine fırçayla zeytinyağı sürerek ızgarada pişirin. Pişen etleri bir tepsiye alıp üzerine tereyağından parçalar yerleştirin ve bir kapak ile kapatarak eriyinceye kadar bekletin. Kiraz domatesleri ortadan ikiye kesip bir kaseye alın. Soğanı piyazlık doğrayıp ekleyin. Nane yaprakları, zeytin, kinoa, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine tavuk etlerini yerleştirerek servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Salata Tarifleri Farklı Et Yemekleri Tavuk Yemekleri Diyet Yemekleri Kinoalı Tarifler

Benzer Tarifler

Tavuklu Nohut Salatası
Avokadolu Bulgur Salatası
Pancarlı Makarna Salatası
Kereviz ve Cevizli Roka Salatası
Karabuğday salatası
Yumurtalı Patates Salatası