Hindi Etli Buğday Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hindi Etli Buğday Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Hindi Etli Buğday Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindi etini iri parçalar halinde doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Buğdayı yumuşayıncaya kadar pişirin ve süzerek soğumaya bırakın. Sos için zeytinyağı, limon kabuğu, limon suyu, bal, rendelenmiş sarımsak, hardal, tuz ve karabiberi çırpın. Elmayı jülyen, kereviz saplarını verev şekilde doğrayın. Üzümleri ortadan ikiye kesin ve tüm malzemeleri bir kapta harmanlayın. Sosu ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine ince kıyılmış kırmızı lahana ekleyip servis yapın.

Pratik buğday salatası tarifini de notlarınız arasına ekleyin.

Tarif Kategorileri

Hindi Yemekleri Bakliyat Tarifleri Salata Tarifleri Salata ve Meze Tarifleri Diyet Yemekleri Et Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Tavuklu Nohut Salatası
Avokadolu Bulgur Salatası
Pancarlı Makarna Salatası
Kereviz ve Cevizli Roka Salatası
Karabuğday salatası
Yumurtalı Patates Salatası