Cevizli Ve Elmalı Turp Otu Salatası
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sade veya ana yemeklerin yanında servis edebileceğiniz salata tarifleri mi arıyorsunuz? İçerisinde birçok meyveye yer verilen ve özel sosla harmanlanan cevizli ve elmalı turp otu salatası tam size göre. Listedeki malzemeleri hazırladıysanız, cevizli ve elmalı turp otu salatası tarifine geçebiliriz. Daha sade versiyonu için klasik turp salatasına göz atmayı unutmayın. Alternatif olarak salata soslarına göz atarak, salatalarınızı lezzetlendirebilirsiniz.
Cevizli Ve Elmalı Turp Otu Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için:

Cevizli Ve Elmalı Turp Otu Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Turp otunu yıkayıp süzün. Kuru üzümleri ılık suda bekletin. 2 lt suyu kaynatın, 1 tatlı kaşığı tuzu ve otları ekleyin, 10 dakika haşlayın. Bu arada sosu için tüm malzemeyi küçük bir kavanoza alıp iyice çalkalayın.
  2. Haşladığınız otları süzgece alarak süzülmesini sağlayın. Süzdüğünüz otu karıştırma kabına aktarın. Üzerine hazırladığınız sosu döküp harmanlayın. Kalan malzemeyi de ekleyip karıştırın, servis tabağına aktarın ve bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Elmalı Tarifler Diyet Yemekleri Salata Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

İspanyol salatası
Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası