Pekmezli Patlıcan
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pekmezli Patlıcan Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Pekmezli Patlıcan

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Davetlerinizde hazırladığınız mezelerle farklılık yaratın. Patlıcanları alüminyum folyoya sarıp ocağın üzerinde közleyip kabuklarını soyun. Patlıcanların içlerini süzme yoğurt ve tuz ile karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine üzüm pekmezi gezdirin. İri çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Meze Tarifleri Yoğurtlu Tarifler

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi