Ispanak Balığı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanak Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Sosu için

Ispanak Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Davetlerinizde hazırladığınız mezelerle farklılık yaratın. Ispanakların geniş yapraklarını ayırın. Köklerini keserek, küçük yaprakları bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Derin bir kapta bir miktar suyla karıştırıp tahin kıvamında olana kadar çırpın. Üzerine buzları ilave edin. Ayçiçeği yağını derin bir tavada kızdırın. Ispanak köklerini hazırladığınız unlu karışıma batırıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağlarını süzdürün. Sos için tüm malzemeyi karıştırın. Ispanak köklerini servis tabağına alın. Sosla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meze Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Kızartma Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi