Et Meze
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Et Meze Tarifi İçin

Malzemeler

Et Meze

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Küçük tabaklarda büyük lezzetler sunun. Kuşbaşı dana etini su ilave etmeden kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler pişmeden suyunu çekerse her defasında bir kahve fincanından çok olmamak üzere sıcak su ilave edin. Çok az su kalıncaya kadar pişirin. Pişen etleri mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin. Sarımsakları ince kıyın. Ekmek içlerini ufalayın. Tüm malzemeyi ete ilave ederek tekrar mutfak robotundan geçirin. Tencerede kalan et suyunu ilave edip karıştırın. Servis yapın.

Hazırladığınız et meze sulu olursa, bir miktar ekmek içi ilave edebilirsiniz. Mezeyi sandviç ekmeği ile servis yapabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Meze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi