Çerkes Tavuğu
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çerkes Tavuğu Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Üzeri için

Çerkes Tavuğu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuğu büyük bir tencerede haşlayın. Etleri kemiklerden sıyırıp küçük parçalara ayırın. Ceviz içlerine bayat ekmeği, dövülmüş sarımsağı ve baharatları ekleyip karıştırın. Yavaşça tavuk suyu ekleyip mutfak robotunda ezin. Bir miktar zeytinyağı ekleyin. Boza kıvamına gelene kadar mutfak robotunda karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız sosa tavuk etini ekleyerek karıştırın. Zeytinyağı ve kırmızı biberi tavada ısıtın. Ceviz parçaları ve biberli zeytinyağıyla süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi