Bezelye Mezesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bezelye Mezesi Tarifi İçin

Malzemeler

Bezelye Mezesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bezelyeleri sıcak suya ekleyip 10 dakika haşlayın. Turşu, yeşil zeytin, dereotu ve bezelyeyi mümkün olduğu kadar minik doğrayın. Havucu jülyen kesin. Tüm malzemeyi büyük bir kasede karıştırın. Zeytinyağı, limon suyu, pul biber ve tuz ile tatlandırın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Zeytinli Tarifler Vejetaryen Yemekleri Meze Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Ayvalı tarator
Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi