Barbunya Ezmesi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Barbunya Ezmesi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Barbunya Ezmesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Küçük tabaklarda büyük lezzetler sunun. Barbunyaları ayıklayın ve tencereye alın. Soğanı irice doğrayıp barbunyaya ekleyin. Sarımsak ve baharatları ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Karışımı mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin. Soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında kavurun. Kekik ekleyip ezmenin üzerine gezdirin. Taze kekik ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meze Tarifleri Bakliyat Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi