Tereyağını eritin. Un, kabartma tozu ve tuzu derin bir kapta karıştırın. Süt ve yumurtayı ekleyip akıcı bir hamur elde edin.
Eritilmiş tereyağını ılık olarak hamura yedirin. Waffle makinesini iyice ısıtıp yağlayın. Bir kepçe hamurdan aktarıp altın rengini alıncaya kadar kızartın.
Pişen hamuru ızgara teli üzerine yerleştirin. Hamuru biraz bekleterek nemlenmesini sağlayın. Hamurun üzerine fesleğen sos sürün.
Üzerini örtecek şekilde dana jambon, küp şeklinde doğranmış domates parçaları serpiştirin. Üzerine taze kaşar peyniri rendeleyin.
Waffle’ı önceden ısıtılmış 180 derece fırında 2-3 dakika üstten ısıtın. Servis yapmadan önce roka yapraklarıyla süsleyin. Parmesan peyniri serpiştirip servis yapın.