Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç Tarifi İçin

Malzemeler

Kuru Üzümlü Ve Fıstıklı Havuç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zeytinyağını tavada ısıtın. Havuçları temizleyip verev şeklinde doğrayın. Tavaya ekleyin ve soteleyin. Kuru üzümleri ve fıstıkları ilave edip iyice karıştırın ve pişirin. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Damla sakızı reçeli
Brezeln mıt obatzda
Taramasalata
Soğanlı patates
Simit yuvası
Air fryer'da mücver