Fındıklı Ve Mantarlı Ekmek Dilimleri
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fındıklı Ve Mantarlı Ekmek Dilimleri Tarifi İçin

Malzemeler

Fındıklı Ve Mantarlı Ekmek Dilimleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yapışmaz yüzeyli bir tavada tereyağını eritin ve dilimlediğiniz mantarları ekleyip soteleyin. İnce kıyılmış biberiye, ezilmiş sarımsak, fındık ve baharatları ekleyerek 1-2 dakika daha soteleyip ocaktan alın. Ekmek dilimlerinin bir yüzünü ızgarada kızartın. Kızartılmayan yüzeyine tereyağı sürerek yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Hazırladığınız mantarlı harcı ekmek dilimlerinin üzerlerine paylaştırın. Üzerlerini dilimlenmiş kaşar peyniriyle kapatarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynirler eriyinceye kadar 7-8 dakika pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırarak sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Dilerseniz, ev yapımı mantarlı ekmek tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Simit yuvası
Air fryer'da mücver
Air Fryer'da sebzeli güveç
Air Fryer'da kabak sandal
Air Fryer'da erikli milföy tatlısı
Salatalık Sushi