Baharatlı bademler için, kırmızıbiber ve tuzu büyük bir kapta karıştırın. Riviera zeytinyağını tavada ısıtıp bademleri ekleyin. 5 dakika boyunca kavurun. Bademleri tavadan alıp baharatlı tuza ekleyin ve harmanlayın. İri çekilmiş deniz tuzunu üzerine serpip tekrar harmanlayın. Zeytinyağlı peynirler için, tuzsuz köy peynirini küp şeklinde kesin. Sızma zeytinyağı, sirke, karabiber, sarımsak, kekik ve tarhunu bir kapta karıştırın. Peynirleri ekleyip harmanlayın ve üzerini streç folyoyla kapatın. 3 gün boyunca buzdolabında bekletin. Aromatik zeytinler için, kişniş ve rezene tohumlarını havanda dövün. Sarımsakları ekleyip ezme işlemine devam edin. Biberiye yaprakları, maydanoz, sirke ve Komili Sızma zeytinyağını ekleyip karıştırın. Zeytinleri bir kaseye alın. Üzerine sosu ilave edip karıştırın. Aromatik zeytinler, zeytinyağlı peynirler ve baharatlı bademleri kıtır ekmek dilimleri veya galeta ile servis yapın.