Hindi Etli Ve Pırasalı Mini Pay
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hindi Etli Ve Pırasalı Mini Pay Tarifi İçin

Malzemeler

Hindi Etli Ve Pırasalı Mini Pay

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Rendelenmiş parmesan peyniri ve ekmek kırıntılarını küçük bir kasede harmanlayıp kenara alın. Tereyağı ve zeytinyağını bir tencereye alın. Tereyağı eridiğinde ince doğradığınız pırasaları ilave edip 4-5 dakika karıştırarak pişirin. Unu ilave edip kokusu çıkıncaya kadar kavurun ve tavuk suyunu ilave edin.
  2. Tavuk suyu kaynamaya başladığında altını kısın ve pişmeye bırakın. Pırasalar yumuşamaya başladığında krem peynir, tarhun otu, kuşbaşı hindi eti ve bezelyeleri ekleyin. Karıştırıp 3-4 dakika daha pişirip ocaktan alın.
  3. Yemeği yağladığınız fırın kaplarına aktarın. Üzerine parmesan peyniri ve ekmek kırıntılarını serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Sebze Tarifleri Tart Tarifleri Pırasalı Tarifler Et Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Hindi Yemekleri

Benzer Tarifler

Tereyağlı konya gevreği
Teyze çöreği
Bayat ekmek mantısı
Kıymalı bazlama
Air fryer'da pişi
Baida Roti