SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Tuzlu Hamur İşi Tarifleri
Dolmalık Hamur Kızartması
Dolmalık Hamur Kızartması
Güncelleme tarihi:
21 Ocak 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Dolmalık Hamur Kızartması Tarifi İçin
Malzemeler
1 dolmalık ekmek
3 yumurta
10 dilim sucuk
10 dilim pastırma
100 gr peynir
Kızartmak için sıvıyağ
Dolmalık Hamur Kızartması
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Pastırma, sucuk ve peyniri küçük küçük doğrayıp bir kapta harmanlayın.
Dolmalık ekmeğini 5’er cm uzunluğunda kesip kenarlarından cep şeklinde açın. İçine pastırmalı karışımı doldurup kenarını kapatın.
Doldurduğunuz ekmekleri çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartın.
Kağıt havlu üzerine alın, sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Tuzlu Hamur İşi Tarifleri
Kızartma Tarifleri
Video Tarifler
Hamur İşi Tarifleri
Şarküteri Tarifleri
Benzer Tarifler
Tereyağlı konya gevreği
Teyze çöreği
Bayat ekmek mantısı
Kıymalı bazlama
Air fryer'da pişi
Baida Roti