Alaçatı’Dan Lor Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Alaçatı’Dan Lor Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Alaçatı’Dan Lor Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kayısıları bir tencereye aldıktan sonra portakal suyu ve balı ilave ederek pişirip ocaktan alın. Hafifçe soğuduktan sonra zencefili ekleyin ve blender’dan geçirerek püre haline getirin. Servis kuplarına hazırladığınız püreyi, lor peynirini ve çilek dilimlerini kat kat paylaştırın. Üzerlerini çilek dilimleri ve  le Antep fıstığı ile süsleyip servis yapın.

Genellikle çay ile birlikte servis edilen pratik lor tatlısına buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Yöresel Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Rus Çöreği
Castagnole
Tikvenik
Paczki
Glutensiz Baklava
Midye baklava