SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Mantı Tarifleri
Kıymalı Kabak Mantısı
Kıymalı Kabak Mantısı
Güncelleme tarihi:
03 Kasım 2023
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak'tan diyabet hastalarına özel kıyma ve kabaklı mantı tarifi..
Kıymalı Kabak Mantısı Tarifi İçin
Malzemeler
2 adet kabak
1 küçük boy kapya biber
100 g kıyma
½ adet soğan
4 yemek kaşığı yoğurt
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Kıymalı Kabak Mantısı
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Kabağı soymadan halka şeklinde doğrayın. Kapya biberi de halka şeklinde doğrayın.
Kabağı ve biberi zeytinyağında soteleyin, biraz tuz ekleyin. Servis tabağına alın.
Kıyma ve soğanı yağsız bir şekilde kavurun. Tuz ekleyip kabağın üstüne gezdirin.
Hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu da koyup afiyetle yiyin.
Tarif Kategorileri
Diyet Yemekleri
Mantı Tarifleri
Kabaklı Tarifler
Farklı Et Yemekleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Baozi
Çuçuvara
Air Fryer'da Boşnak Mantısı
Masaf Mantısı Tarifi
Patates Mantısı
Koza Mantı