Air Fryer'da Boşnak Mantısı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 17 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Milföy hamuru ve kıyma ile hazırlayacağınız Boşnak mantısını, Air Fryer'da kolayca pişirebilirsiniz. Üzeri yoğurt ve biberli yağla süslenen bu tarif, hem hızlı hem de lezzetli bir seçenek sunuyor!

Air Fryer'da Boşnak Mantısı Tarifi İçin

Malzemeler

İç harç için:

Üzeri için:

Air Fryer'da Boşnak Mantısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Harç için soğan rendelenir. 
  2. Kıyma, soğan ve baharatlar karıştırılır. 
  3. Milföy hamurları açılır. 8 eşit kare parçaya bölünür. 
  4. Ortalarına harç koyulur ve kapatılır. 
  5. Air fryer haznesine sığacak bir kap içerisine yerleştirilir. 
  6. 180 derecede, kek ayarında 15-17 dakika pişirilir. 
  7. Pişen mantı üzerine yoğurt dökülür. 
  8. Zeytinyağı ısıtılır ve kırmızı biber ile karıştırılıp yoğurdun üzerine dökülerek servis edilir.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Mantı Tarifleri Davet Yemekleri Pratik Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Baozi
Çuçuvara
Masaf Mantısı Tarifi
Patates Mantısı
Koza Mantı
Azerbaycan mantısı