Maya ve balı derin bir yoğurma kabına alın. Ilık su ve sütle karıştırın ve karışımı 15 dakika dinlenmeye bırakın. İrmik ve 170 g un ekleyip iyice yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve hamuru bir saat mayalanmaya bırakın. Dinlenen hamura kalan un, tuz, kekik ve zeytinyağını ekleyip pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru üzeri örtülü bir şekilde hacmi iki katına çıkıncaya kadar yaklaşık 30 dakika daha mayalanmaya bırakın. Hamuru üç eşit parçaya bölün ve yuvarlak somun şekli verin. Somunları zeytinyağıyla yağlanmış iki fırın tepsisine yerleştirin. Ekmeklerin üzerine keskin bir bıçakla çiçek oluşturacak şekilde 5 kesik yapın. Ekmeklere az bir miktar zeytinyağı sürüp deniz tuzu serpiştirin. Porsiyonlar halinde önceden ısıtılmış 220 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 18-20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.