Baget ekmeğini üç eşit parçaya bölüp içini
çıkartın. Dolgusu için ince kıydığınız karalahanayı
zeytinyağında soteleyip ılınmaya bırakın.
Krem peyniri, rendelenmiş mozarella
peyniri ve ince kıydığınız taze soğanı bir kapta
karıştırın. Ilınan karalahanayı ilave edip
tuz ve karabiberle tatlandırın. Karalahanalı
harcı içini çıkarttığınız baget ekmeklerinin
içine doldurun. Üzeri için tereyağını bir kaseye
alın. Ezdiğiniz sarımsak ve parmesan
peynirini ilave edip karıştırın. Sarımsaklı ve
peynirli tereyağını bir fırça yardımıyla dolgulu
ekmeklerin üzerine sürün. Ekmekleri
yağlı kağıt serili fırın tepisine alın. Önceden
ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya
kadar pişirin. Rendelenmiş parmesan peyniri
ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.