Sebzeli Tavuk Göğüs Eti Dolması
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Tavuk Göğüs Eti Dolması Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli Tavuk Göğüs Eti Dolması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tüm sebzeleri jülyen doğrayın. Zeytinyağını tavada ısıtın. Yemeklik doğradığınız sarımsağı ekleyip soteleyin. Sebzeleri ilave edin.
  2. Sebzeler yumuşadıktan sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. Tavuk etlerini delmeden cep oluşturacak şekilde kesin.
  3. Hazırladığınız sebzeler soğuduktan sonra rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip karıştırın. Tavuk etlerinin içini bu harçla doldurun.
  4. Ağzını kürdan ile kapatın. Tavada 1 yemek kaşığı tereyağını eritin. Tavuk etlerinin her iki tarafını kızartıp fırın kabına alın.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.

Dilerseniz, fırında sebzeli tavuk göğüs eti tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tavuk Yemekleri Sebze Tarifleri Dolma Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu