Kadayıfa Sarılmış Tavuk Parçaları
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kadayıf ve tavuğu hiç birlikte denediniz mi? Tavuk parçalarını kadayıf ile sarıyoruz ve yağda kızartıyoruz. Kadayıflı tavuk sarmasını, rokalı sos eşliğinde servis edebilirsiniz. Listedeki malzemeler hazırsa, kadayıfa sarılmış tavuk parçaları nasıl yapılır birlikte görelim.

Alternatif olarak sebzeli tavuk sarma ve tavuk fajita tarifini deneyin.

Kadayıfa Sarılmış Tavuk Parçaları Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Kızartmak için

Kadayıfa Sarılmış Tavuk Parçaları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sos için roka yapraklarını yıkayıp iyice kurulayın.
  2. Mutfak robotuna alıp sarımsakları ve kimyonu ekleyin. Zeytinyağını azar azar ilave edip ezin.
  3. Tuzla tatlandırın. Tavuk etini iki parmak kalınlığında ve bir parmak uzunluğunda parçalar şeklinde kesin.
  4. Kadayıftan bir parça alıp kadayıfı tavuk etinin dışına sarın.
  5. Ucunun açılmaması için çırpılmış yumurta akına kadayıfın ucunu bulayıp yapıştırın.
  6. Ayçiçek yağını tavaya alıp ısıtın. Kadayıfa sarılı tavuk etlerini ekleyip kızartın.
  7. Yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine alın. Sosla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tavuk Yemekleri Davet Yemekleri Kızartma Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu