Baharatlı Tavuk Ve Kızartılmış Patates
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Baharatlı Tavuk Ve Kızartılmış Patates Tarifi İçin

Malzemeler

Baharatlı Tavuk Ve Kızartılmış Patates

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk göğüs etini ince uzun parçalar şeklinde kesin. Un, kırmızı toz biber, karabiber, kişniş ve deniz tuzu serpip elinizle haramanlayın.
  2. Ayçiçek yağını tavada ısıtıp kabuklu dilim patatesleri kızartın. Aynı yağda tavuk etlerini de kızartın. Üzerine ince kıyılmış taze kekik serpip servis yapın
  3. Kızartma yöntemi besinlerin yağ miktarını arttırır. Bu nedenle diyet listelerinde yer verilmemesi önerilir.

Dilerseniz, hafif ve düşük kalorili fırında patatesli tavuk eti tarifini deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Tavuk Yemekleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Nar Soslu Tavuk Kanat Tarifi
Tavuk Kavurma
Air fryer'da Fajita
Sarımsaklı Ballı Çıtır Tavuk
Tavuklu Mantarlı Güveç
Kalçalı but