Hint mutfağının en sevilen baharatları arasında yer alan köri, et ve makarna yemeklerinde sık sık kullanılır. Mide sağlığını destekleyen bu besin, özellikle ülser ve reflü gibi hastalıkların giderilmesinde etkili rol oynar. Bilimsel araştırmalara göre körinin bazı kanser türlerine karşı güçlü bir savunucu olduğu ortaya çıkmıştır. Malzemeleriniz hazırsa, farklı aromatik tadıyla kremalı ve körili köfte tarifine başlayabiliriz.
1 Porsiyon Kremalı ve Körili Köfte Kaç Kaloridir?
Dilerseniz, köfte tariflerine göz atarak yeni tatlar keşfedebilirsiniz. Ortalama 25 dakika da hazırlayabileceğiniz klasik köfte tarifini de notlarınız arasına ekleyin.
KÖFTE İÇİN
KIZARTMAK İÇİN
KREMALI SOSU İÇİN
BASMATİ PİLAVI İÇİN
Basmati pilav yerine, klasik pirinç pilavı ile sunum hazırlayabilirsiniz.