Izgara Köfte
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Koyun ve dana eti hazırlana ızgara köfte, az yağlı bir besindir. Ana yemek veya atıştırmalık olarak sunulabilir. Malzemeleriniz hazırsa, ızgara köfte nasıl yapılır görelim.

Izgara Köfte Tarifi İçin

Malzemeler

Izgara Köfte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ekmek içlerini ıslatıp avucunuzda sıkarak ufalayın. Sarımsakları soyup kıyın. Maydanozları temizleyip kıyın.
  2. Kıymaları yoğurma kabına alın. Ufalanmış ekmek içleri, kıyılmış sarımsak, maydanoz, tuz ve baharatı ekleyip 10 dakika kadar yoğurun.
  3. Kıymalı karışımdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp elinizde yuvarlak yassı köfteler hazırlayın. Yağsız tavada ya da ızgarada pişirin.
  4. İsteğe göre kızarmış yufka, dere otu, haşlanmış pancar, yağda kavrulmuş dolmalık fıstık ve sarımsak ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği MasterChef Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Köfte Tarifleri Bayram Yemekleri Et Tarifleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Yanya köfte
Pleskavitsa
Kafes Köfte
Patates Püreli Köfte
Bello mercimekli köfte
Cevapi Köfte