Kuzu gerdanları iyice yıkayın. Geniş bir tencereye alıp üzerine 10 bardak suyu ilave edin. Etler yumuşayıncaya ve kemiklerden ayrılıncaya kadar haşlayın. Gerdanları bir tabağa alıp kemiklerini ayıklayın. Etlerini tel tel ayırın.
Sarımsakları ezin. Ete sarımsak, limon suyu, tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve kırmızı toz biberi ekleyip karıştırın. Kaynamakta olan çorbaya ilave edin ve sık sık karıştırarak pişirin.
Sıvıyağı tavada kızdırıp unu pembeleştirin ve paçanın üzerine dökün. 10 dakika karıştırarak pişirip ateşten alın.
1 çorba kaşığı margarini tavada eritip pul biberi kavurun ve çorbaya ekleyin. 5-10 dakika dinlendirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.