Yoğun geçen bir günün sonunda hazırlayacağınız en pratik yemeklerden biri kuzu pirzola olsa gerek. Sahanda pişireceğiniz pirzolayı nane yaprakları ile süsleyerek servis yapmayı unutmayın... İşte size hoş ve mis kokulu bir tat...
Sos için, tereyağını sos tenceresinde eritin. Rendelenmiş domateslerle salçayı ekleyip 2-3 dakika pişirin.
Tuz ve toz kırmızıbiberle tatlandırıp ocaktan alın. Pirzolaları ızgarada pişirin.
Tuz ve kekikle tatlandırıp ocaktan alın. Isıya dayanıklı sahana önce hazırlamış olduğunuz domates sosunu yayın.
Üzerine pirzolaları yerleştirin. Kekik serpip önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirin. İsteğe göre, limon dilimleriyle süsleyip servis yapın.