Renkli Kavurma
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Renkli Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Renkli Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tencerede sıvı yağı ısıtıp, zar şeklinde doğradığınız beyaz soğan ile kuşbaşı eti kavurun. Üzerini örtecek kadar su, tuz ve karabiber ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp, çok kısık ateşte, yarım saat pişirin.
  2. Soğanı yemeklik doğrayın, kırmızı biberi ve taze soğanı ince kıyın. Sivri biberi küp şeklinde doğrayın. Doğradığınız sebzeleri bir kapta harmanlayın. Ocakta pişen etin üzerine serpin ve karıştırıp ocaktan alın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Harbiye kebabı
Ciğer şarmula
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner